OVER DE DAS
DAS IN NOOD
MELDINGEN
HULP & INFO
STEUN DAS & BOOM

Web App Das&Boom

Je kunt nu meldingen met je smartphone heel snel doorgeven via de Web App van Das&Boom.
Met die webapp maak je gebruik van de de functionaliteit van je smartphone, namelijk de mogelijkheid om makkelijk een foto en je locatie mee te sturen met je bericht.

Je kunt de web App van Das&Boom eenvoudig toevoegen aan het bureaublad van je smartphone.
Daarna even je emailadres en telefoonnummer invoeren, een controle code invoeren en klaar.

De app maakt gebruik van de ingebouwde functies van je smartphone en 'weet' dus waar je bent (GPS) waarna je eenvoudig één of meerder foto's kunt toevoegen en aanvullende informatie in een tekstvlak.

Klik hier om de Web App toe te voegen.

realisatie:
ORGANISATIE | ADVIES | HULP | JEUGD