OVER DE DAS
DAS IN NOOD
MELDINGEN
HULP & INFO
HULP & INFO
STEUN DAS & BOOM

Dassenburchten melden


Je kunt de locatie van dassenburchten telefonisch of via email doorgeven. Het is handig om daarvoor de coördinaten van de locatie door te geven, liefst de zogenaamde "Amersfoortse coördinaten" (RD-coördinaten), maar coördinaten via bijvoorbeeld Google Maps is ook prima.

telefoon: 024-684 22 94
email: info@dasenboom.nl

Das&Boom beschikt over een database van meer dan 6.000 dassenburchten verspreid over heel (oostelijk) Nederland. Om een zo actueel mogelijk beeld te houden van de dassenpopulatie in Nederland, wordt elk jaar een groot aantal burchten bezocht. Omdat ook Das&Boom niet alle dassenburchten kent houden we ons aanbevolen voor meldingen van dassenburchten. Met die kennis kunnen we de das zo effectief mogelijk beschermen. Omdat dassenburchten erg gevoelig zijn voor verstoring maken we de locatie van dassenburchten niet openbaar.

Omdat dassen erg gevoelig zijn voor verstoren is het betreden van dassenburchten zeer ongewenst. Blijf daarom bij het ontdekken van een dassenburcht dus uit de buurt van de holen, om zodoende de aanwezige dassen niet te verstoren.realisatie:
ORGANISATIE | ADVIES | HULP | JEUGD